Andliga guider

Vilka är dina guider?

Andliga guider, alla har dem och deras främsta syfte är att stödja oss i vår mänskliga upplevelse. Guider är själar som istället för att gå in i en inkarnation har valt att verka som guider till en annan själ. Det är alltså dessa själars fria vilja. Alla guider har varit inkarnerade vid ett eller flera tillfällen och har förståelse för den mänskliga upplevelsen. De vill bara vårt högsta bästa och genom att du får veta vilka de är kan du förbättra din kommunikation med dem och ta emot deras guidning.

I denna läsning tittar vi på hur många guider du har och vilka andliga egenskaper var och en av dessa har. Vi tittar även på dina guiders själsliga ursprung.

Detta är en fördjupningsläsning och förutsätter att du gjort själsprofilläsningen eller den fullständiga Soul realignment-läsningen. Detta för att du behöver förstå vem du själv är på själsnivå för att kunna förstå dina guider.

Dina andliga guider-läsning, ca 60 minuter: 1350 kr
I priset ingår: mitt förarbete, session med genomgång av materialet ca 60 min,  inspelning av sessionen.

Betalning sker sedan i samband med bokning av tid och återbetalas ej, du erbjuds dock 1 ombokning av tid om du uteblir eller får förhinder.

Alla sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid. Inför sessionen får du all information du kommer behöva, hur vi hörs och vad du kan förbereda inför sessionen.