Om mig

 

Min resa började när jag gick in i väggen. Livet tog tvärstopp och för att komma tillbaka behövde jag hitta nya vägar och göra nya livsval. Jag hittade Reikin och det blev en start på hur jag betraktar mig själv och andra, hur jag ser på livet, universum och samhället idag. Jag ser ett behov av att sakta ner, ge sig själv tid och njuta av nuet.

Jag har de senaste 20 åren arbetat som gymnasielärare och gör det fortfarande, skillnaden mellan före väggen och efter är nog mest synlig för mig själv. Allt måste inte vara perfekt, man kan göra ett bra jobb och vara nöjd med sig själv. Jag upptäckte att en del av det jag alltid naturligt gjort i klassrummet, att avläsa elevers energier för att känna in dagsformen och vad eleverna är mottagliga för just idag utan att fundera på hur, helt plötslig fick en förklaring. Att energier påverkar oss mer än vi tror och är en del av vår vardag oavsett om vi är medvetna om dem eller inte.

Jag har utbildat mig inom flera olika modaliteter och är  bl.a. diplomerad Reikimaster, Kundalinireikimaster, stresscoach, massör, botanisk aromapedagog samt certifierad Advanced Soul Realignment® practitioner och jag hoppas att du kommer till mig för att hitta dig själv och din väg.