Soul Realignment – grundläsning

Vad är Soul Realignment®?

Soul Realignment® är en metod för att hämta energi-information från Akashakrönikan. Akashakrönikan är som ett bibliotek där all information om våra själar finns. Där finns energiinformationen från våra tidigare liv och vårt andliga ursprung lagrad. Där finns ofta svar på varför saker går som det går i ditt liv, varför du känner att du sitter fast och inte kan skapa det du vill skapa eller varför du har problem med din hälsa. Här finns även information om dina guider och hur energibalansen är i dina chakran är just nu.
Här finns information om vem du är, var din själsgrupp kommer ifrån, dina andliga gåvor och vad du är här för att bidra med. Det finns även information om dina tidigare liv, vilka blockeringar du bär med dig som kan hindra dig från att fullt ut leva i detta liv. Här finns ALL information om dig, från ditt första liv till ditt nuvarande. Ibland kan man själv direkt se kopplingen mellan val man gör och konsekvenser men ibland känner man att man försöker göra bra och “rätt” val men konsekvenserna blir inte alls som man tänkt sig. Då kan svaret finnas i akashakrönikan, kanske har du med dig en blockering från ett tidigare liv som skapar konsekvenser för dig i detta liv.

När man förstår vem man är på själsnivå så blir det lättare att förstå sig själv i sitt dagliga liv, varför man reagerar som man gör eller varför man har vissa behov. Du kommer förstå varför du hamnar i vissa situationer om och om igen och då kunna göra andra val som resulterar i andra konsekvenser. Denna läsning ger en djupare förståelse av vem du egentligen är.

I denna läsning får du veta:

  • Vad dina andliga gåvor är
  • Vilket själsligt ursprung du har
  • Hur du relaterar till multidimensionalitet, något vi kallar själens specialisering
  • Din själs organiseringsprincip
  • Vad ditt livstema är, vad är det du vill fördjupa dig i och förstå i denna inkarnation för att komma mer i linje med din själ
  • Var du befinner dig just nu i din andliga utveckling och vart du är på väg
  • Hur många guider du har
  • Blockeringar har du med dig från tidigare  och nuvarande liv pga. val du gjort, hur dessa skapats och vilka konsekvenser de har i ditt nuvarande liv.

Jag gör även i denna läsning en full energirensning och återställning av själens struktur. Allt för att underlätta för dig att kunna göra nya val i livet som är mer i linje med din sanna natur.

Soul Realignment® läsning, ca90 minuter: 2950:- (ord pris 3900:-)
I priset ingår: mitt förarbete, session med genomgång av materialet ca 90 min, full energirensning och återställning av din själs struktur, inspelning av sessionen.

När du köper denna tjänst börjar jag med att säkerställa att jag får tillgång till ditt själsregister. När jag säkerställt detta bokar vi in dag och tid för sessionen. Betalning sker sedan i samband med bokning av tid och återbetalas ej, du erbjuds dock 1 ombokning av tid om du uteblir eller får förhinder.

Alla sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid. Inför sessionen får du all information du kommer behöva, hur vi hörs och vad du kan förbereda inför sessionen.

Rabatten gäller under 2024 och ej i kombination med andra erbjudanden.