Livsteman

Vi inkarneras i detta liv med blockeringar och karmamönster vi skapat för oss själva i tidigare liv och pga detta tenderar vi att ha med oss ett bagage av vissa typer av mönster eller handlingar.  Vi kanske i tidigare liv haft tendenser att vara fega inför beslut och då kanske ”mod” kommer som livstema i detta liv.

Livstemat handlar om att utforska hur vi är menade att uttrycka oss genom en specifik energi, baserat på vilka vi är på själsnivå. Det är inte vår själ som har dessa livsteman utan det är vårt ego som behöver lära sig att komma tillbaka i linje med vårt högre jag genom våra val. Detta kan våra livsteman hjälpa till med.

Vi har alltid ett huvudlivstema och sedan ett antal sekundära livsteman. Utforskande av vårt livstema behöver vi alltid göra i relation till vilka vi är på själsnivå.

I  Soul Realignment®- eller själsprofilläsningen tittar vi på huvudlivstemat. I denna läsning fördjupar vi oss och tittar även på de sekundära livsteman och var de är aktiva just nu. Vi tittar på inom vilka områden du just nu jobbar aktivt med respektive livstema. Genom att förstå vilka livsteman som är aktiva i ditt liv just nu kan det hjälpa dig att veta hur du kan skapa balans och komma in i linje med din själs väg.

Livstema-läsning, ca 45 minuter: 900 kr
I priset ingår: mitt förarbete, session med genomgång av materialet ca 45 min,  inspelning av sessionen.

För att göra denna analys behöver du ha gjort en Soul Realignment® grundläsning eller en Själsprofilläsning hos mig tidigare. Betalning sker i samband med bokning av tid och återbetalas ej, du erbjuds dock 1 ombokning av tid om du uteblir eller får förhinder.

Alla sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid. Inför sessionen får du all information du kommer behöva, hur vi hörs och vad du kan förbereda inför sessionen.