Kartan och din väg framåt

Vi har 7 st olika variabler inom oss som avgör hur vi effektivast manifesterar. Alltså hur vi ska förhålla oss till vår omgivning och oss själva för att komma från A till B och beroende på hur våra liv ser ut så har vi alla ett bekvämlighetsområde. Vi kan ha ett liv som är väldigt varierat eller ett liv som ser ganska lika ut dag för dag. Hur vårt dagliga liv ser ut påverkar vårt bekvämlighetsområde, alltså vilka energier vi rör oss med dagligen. Vi är även alla olika benägna att förändra oss och har olika motstånd för att ta nya kliv, detta kallar vi för plastisitet.

I denna läsning tittar vi på din sammansättning av dessa 7 variabler för manifestering, ditt bekvämlighetsområde och din plastisitet, det blir som din personliga karta för hur du tar dig till nya omständigheter i ditt liv.

Detta är en fördjupningsläsning och förutsätter att du gjort själsprofilläsningen eller den fullständiga Soul realignment-läsningen. Detta för att du behöver förstå vem du själv är på själsnivå för att kunna förstå din karta.

Kartan och din väg framåt, ca  2 timmar: 3300 kr
I priset ingår: mitt förarbete, session med genomgång av materialet ca 2 h,  inspelning av sessionen.

Betalning sker sedan i samband med bokning av tid och återbetalas ej, du erbjuds dock 1 ombokning av tid om du uteblir eller får förhinder.

Alla sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid. Inför sessionen får du all information du kommer behöva, hur vi hörs och vad du kan förbereda inför sessionen.

 

Denna läsning används som en del av startpunkten i coachingprogrammet där jag följer dig under 6 månader med regelbundna avstämningar (läs mer under coachingprogram)