Behandlingar

Reiki, 60 min ………… 650 kr

En behandling där jag börjar med att balansera kroppen för att öppna upp energiflödena. Jag läser av kroppens energier och ev. blockeringar med en boysenscanning och behandlar sedan med hjälp av reiki. Vi samtalar om det jag fått till mig.

 

Reiki, hembesök, 60 min ………….. 750 kr

Om du har svårt att ta dig till mig så kommer jag hem till dig med min bänk och ger en reikibehandling. Du behöver ha en lugn plats där massagebänken får plats. En behandling börjar med att jag balanserar kroppen för att öppna upp energiflödena. Jag läser av kroppens energier och ev. blockeringar med en boysenscanning och behandlar sedan med hjälp av reiki. Vi samtalar om det jag fått till mig. (Priset gäller endast inom Västerås, Hallstahammar, Surahammar, övriga platser enl ök.)

 

Reiki på distans, ca 40 min ………….. 350 kr

Vi distansreki bokar vi en tid då jag ringer jag upp dig. Du får då några korta instruktioner. Du får sedan ligga eller sitta bekvämt på en plats där du kan få vara i fred och ta emot reiki. Jag ringer sedan upp dig igen och vi samtalar om det jag fått till mig.

 

Intuitiv massage för kvinnor 60 min ……………. 650 kr

En mjuk massage där jag jobbar utifrån kroppens energimässiga behov. En behandling som blandar massage med eteriska oljor, reiki och schamanistiska inslag som ex. energibalansering. Massagen hjälper till att lösgöra stagnerad energi och öka energiflödet i kroppens chakran.

 

Landa här och nu 75 min…………….800 kr

Detta är behandlingen för dig som upplever dig splittrad och stressad och behöver få en plats att stanna upp och vara i nuet.
 
Sessionen börjar i en varm Aquasoundbädd. Eteriska oljor appliceras och diffuseras och får verka under tiden avslappnande musikvågor går genom kroppen. Du får sedan ligga på en massagebänk medan att jag läser av kroppens energier samt ev områden med blockeringar för att ge Reikihealing anpassat till dina behov.
 
Här har du chans att låta sinnet vila och bara vara här och nu.
 
 
Balansera sina energier 90 min ……………950 kr
 
Detta är behandlingen för dig som behöver stressa av och landa. Släppa alla måsten och bara ta hand om dig själv.
 
Behandlingen börjar i en varm Aquasoundbädd. Eteriska oljor appliceras och diffuseras utefter behov och får verka under tiden avslappnande musikvågor går genom kroppen. Behandlingen fortsätter sedan med en anpassad intuitiv massage. En mjuk massage där jag jobbar utifrån kroppens energimässiga behov. En behandling som blandar massage med eteriska oljor, reiki och schamanistiska inslag som ex. energibalansering.