Reiki

Vad är Reiki?

Ordet reiki är japanska och kan översättas till “andligt styrd livsenergi”. En utövare av reiki ger inte av sin egen energi utan fungerar som en kanal för den universella livsenergin.

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

När reiki jobbar med kroppens energiblockeringar kan mottagaren känna en varm eller kall känsla när en blockering frigörs. En utövare av reiki styr inte vart energin ska utan energin kommer att ta sig i det stället i kroppen där den behövs. Reiki har i flera studier visat ge förbättrade resultat när det använts som komplement till sjukvård. Reiki kan förkorta läkningstider och reducera smärta. Reiki kan aldrig skada, då det endast är livsenergi som kanaliseras till mottagaren.

Använder alla healers reiki?

Det finn många sorters healingenergi och alla healers använder ki, livsenergi, men det är bara utövare som blivit initierade av en reikimaster som kan använda sig av den healingenergi som ges via reiki.

Reiki klassas som friskvård hos skatteverket.

 

Reiki, 60 min ………… 750 kr

En session där jag börjar med att balansera kroppen för att öppna upp energiflödena. Jag läser av kroppens energier och ev. blockeringar med en boysenscanning och behandlar sedan med hjälp av reiki. Vi samtalar om det jag fått till mig.

Reiki, hembesök, 60 min ………….. 850 kr

Om du har svårt att ta dig till mig så kommer jag hem till dig med min bänk och ger en reikibehandling. Du behöver ha en lugn plats där massagebänken får plats. En session börjar med att jag balanserar kroppen för att öppna upp energiflödena. Jag läser av kroppens energier och ev. blockeringar med en boysenscanning och ger sedan reiki. Vi samtalar om det jag fått till mig. (Priset gäller endast inom Västerås, Hallstahammar, Surahammar, övriga platser enl ök.)

Reiki på distans, ca 40 min ………….. 350 kr

Vi distansreki bokar vi en tid då jag ringer jag upp dig. Du får då några korta instruktioner. Du får sedan ligga eller sitta bekvämt på en plats där du kan få vara i fred och ta emot reiki. Jag ringer sedan upp dig igen efter sessionen och vi samtalar om det jag fått till mig.