Coachingprogram

Har du ett mål men inte vet hur du ska ta dig dit?

Då kan detta coachingprogram där jag under 6 månader följer och stöttar dig längs vägen vara en hjälp.

Vi tar avspark i en 3 timmar lång session där vi börjar med att titta på ev blockeringar som kan hindra dig från att nå ditt mål. Vi går sedan igenom och tittar vi på din sammansättning av de 7 variabler du har för manifestering, ditt bekvämlighetsområde och din plastisitet, detta blir som din personliga karta för hur du tar dig till nya omständigheter i ditt liv. Vi tittar även på ditt mål och de handlingar du planerar att göra och ser vilka som ger störst effekt samt om de verkligen ligger i linje med ditt mål.

Vi gör sedan en plan hur ofta vi har uppföljning och avstämningssamtal. Detta beror lite på vilka typer av handlingar du planerar att göra och hur din karta ser ut men ca 2 gånger per månad  är vad jag rekommenderar. Under avstämningssamtalen tittar vi på de handlingar du gjort och de handlingar du planerar att göra och jag undersöker om de ligger i linje med ditt mål eller om du behöver göra någon justering.

Detta är en fördjupning och förutsätter att du gjort själsprofilläsningen eller den fullständiga Soul realignment®-grundläsningen. Om du inte gjort denna så behöver du börja där. Detta för att du behöver förstå vem du själv är på själsnivå för att kunna förstå hur du ska nå ditt mål.

Coachinprogram 15500 kr
I priset ingår: Mitt förarbete inför alla sessioner, uppstartssession ca 3h med genomgång av blockeringar, din karta för manifestering samt planering av dina handlingar,  10 st uppföljningssamtal ca 30 min per gång, inspelning av sessionerna.

Betalning sker sedan i samband med bokning av tid och återbetalas ej, du erbjuds dock 1 ombokning av tid om du uteblir eller får förhinder. Det går att få dela upp  betalningen på 3 * 5200:- (administrationsavgift på 100kr tas ut).

Uppföljningssamtalen måste genomföras inom 6 månader från uppstartssessionen annars förfaller de utan återbetalning.

Alla sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka detta coachingprogram. Inför sessionerna får du all information du kommer behöva, hur vi hörs och vad du kan förbereda inför resp. session.