Chakra analys

När kroppen är i balans får varje chakra 100% av den energi som krävs. Ibland kan vi dock ha obalanser i våra chakran och antingen så finns det en brist på energi i våra chakran eller så kanske ett eller flera chakran får för mycket energi. Detta skapar obalanser i oss och genom att bli medveten om hur du fördelar din energi i dina chakran kan du genom dina handlingar justera detta så att du hamnar i balans.

I en chakra-analys tittar vi på alla chakran ur tre aspekter: fysisk, mental, emotionell, alltså handling, tanke, känsla och ser om du har balans eller om du kanske ger för mycket energi i något chakra och för lite i något annat.

Soul Realignment® chakra analys, ca45 minuter: 950 kr
I priset ingår: mitt förarbete, session med genomgång av materialet ca 45 min, inspelning av sessionen.

För att göra denna analys behöver du ha gjort en Soul Realignment läsning eller en Själsprofilläsning hos mig tidigare. Betalning sker i samband med bokning av tid och återbetalas ej, du erbjuds dock 1 ombokning av tid om du uteblir eller får förhinder.

Alla sessioner sker via telefon, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid. Inför sessionen får du all information du kommer behöva, hur vi hörs och vad du kan förbereda inför sessionen.